function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Accident în lanț, cu patru mașini, la Orașu Nou

Secția de Pompieri Negrești Oaș a intervenit miercuri dimineața la un eveniment rutier produs pe raza localității Orașu Nou.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Nu mai puțin de patru autoturisme au fost implicate în accidentul care pare să se fi produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare de urmărire.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor,  echipajul medical TIM și o autosanitară B de la SAJ. Nici o persoană nu a rămas încarcerată, dar mai multe victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 39 de ani, din Certeze, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul aflat în fața sa, care la rândul său ar fi fost proiectat în alte două autovehicule aflate pe același sens de mers.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 48 de ani, precum și a altor doi bărbați, de 29 și 36 de ani, pasageri ai aceluiași autoturism.

Toți cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ultimele știri