function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Candidatul liberal pentru Consiliul Local Satu Mare, Victor Cernea, de Ziua Tineretului: în ultimele două decenii, orașul a pierdut 30.000 de tineri, dar nu e totul pierdut. Din 9 Iunie încolo!

Consilierul local liberal Victor Cernea transmite un mesaj de speranță de Ziua Tineretului, în perspectiva unui nou mandat în forul de conducere al municipiului Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Felicitări tuturor tinerilor sătmăreni cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului!

Din păcate, Primăria Municipiului Satu Mare nu a marcat această zi prin anunțarea vreunui proiect concret dedicat tinerilor din oraș, dar a găsit timp să dea share la o postare a primarului Kereskényi.

Municipiul Satu Mare se confruntă cu un exod real al tinerilor. În ultimele două decenii, orașul a pierdut 30.000 de locuitori. Lipsa oportunităților de educație, angajare și dezvoltare personală i-a determinat pe mulți tineri să plece în căutarea unui viitor mai bun în alte localități. Indiferența administrației UDMR față de acest fenomen este inacceptabilă!

Totuși, nu e totul pierdut! Alegerile locale din 9 iunie oferă o șansă de a schimba direcția și de a pune tinerii pe agenda priorităților administrației locale!

Propun ca în Consiliul Local de după alegeri să adoptăm hotărâri concrete privind inițierea unor programe de colaborare cu investitori locali și străini, dar și cu facultățile din zonă. Astfel, vom putea oferi o agendă clară și predictibilă atât pentru angajatori, cât și pentru tinerii noștri sătmăreni!

Îmi doresc un Satu Mare mai vibrant și mai prosper, un oraș care pune accent pe potențialul tinerilor săi!

Haideți să ne unim forțele și să facem din Satu Mare un oraș care oferă tinerilor un viitor promițător!

#UnițiCâștigăm!

Ultimele știri