function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Coadă mare și plină de tineri la deschiderea librăriei Cărturești la Shopping City Satu Mare

Toate stereotipurile despre cultură și tineretul din ziua de azi au fost date peste cap joi la amiază, cu ocazia deschiderii filialei din Satu Mare a celui mai mare lanț de librării din România, Cărturești, în incinta mall-ului Shopping City.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Cu mult înainte de ora deschiderii, în fața librăriei s-a format o coadă imensă, iar majoritatea celor care așteptau să intre în spațiul modern erau tineri, de fapt adolescenți.

”Bine te-am găsit, Satu Mare! Suntem bucuroși și emoționați de această primire. Vă mulțumim tuturor celor care v-ați făcut apariția chiar de la momentul deschiderii și vă invităm pe toți să ne faceți o vizită. Vă așteaptă o librărie veselă și colorată, dornică să-și primească cititorii în număr cât mai mare” – au scris cei de la Cărturești pe pagina de Facebook a rețelei de librărie.

Rafturile găzduiesc o varietate de titluri în limbile română și engleză, precum și o selecție extinsă de titluri în limba maghiară. Oferta de carte cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. De asemenea, în Carturesti cei mici și cei mari sunt invitați la joacă cu jucării și accesorii, figurine, jocuri de societate, iar pasionații și colectionarii vor găsi inspirație pentru ceea ce iubesc – de la muzică pe CD sau vinyl, la figurine inspirate de francize binecunoscute, la design sau gastronomie.

Cu această deschidere, Cărturești nu face doar un pas înainte în extinderea librăriilor în toată țara, ci își reiterează angajamentul de a face din citit o activitate „cool”, precum și de a susține dezvoltarea comunității culturale și educaționale din Satu Mare.

Deschiderea a fost sărbătorită cu muzică, vin, promoții speciale, iar primii 1.000 de cititori au primit un cadou la orice achiziție din librărie. La orele serii, cititorii sătmăreni au avut parte de un concert acustic Midnight Stories în incinta librăriei.

Ultimele știri