function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Au venit din Cluj să fure tot ce-au găsit într-o casă din Tarna Mare

La data de 12 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept într-un imobil situat în localitatea Tarna Mare, de unde ar fi sustras diverse bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La data de 15 decembrie 2023, în urma activităților investigative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați de 31 și 40 de ani, ambii din județul Cluj. 

La aceeași dată, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, la data de 18 ianuarie, în urma administrării materialului probator și a efectuării unor percheziții domiciliare în județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore și bărbatul de 40 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operațiuni Speciale Satu Mare. Activitatea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Ultimele știri