function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Băetzashii au pornit la colindat cu mașina, au ajuns în șanț și au plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

La data de 24 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat două persoane care ar fi fost implicate într-un eveniment rutier, în ziua anterioară.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 23 decembrie, în jurul orei 22.15, un tânăr de 19 ani, din Giorocuta, ar fi condus un autoturism pe Drumul Comunal 36, între Giorocuta și Supuru de Sus și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod din beton.

Atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerul, ambii de 19 ani, au părăsit locul accidentului, fiind identificați ulterior de către polițiști.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea pasagerului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestora.

Ultimele știri