function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Beat și fără permis de conducere, a intrat cu duba-n stâlp la Boghiș

La data de 10 februarie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Boghiș.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din Boghiș, ar fi condus o autoutilitară și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care ar fi părăsit locul producerii evenimentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, verificările efectuate de către polițiști au relevat faptul că bărbatul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ultimele știri