function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Consilierul local liberal Victor Cernea vânează ”iepurașii” care candidează să câștige grofii

Cel mai activ consilier local liberal din actualul mandat, Victor Cernea, reacționează la vestea despre trecerea fostului său coleg de partid și consiliu local, Adelin Ghiarfaș, la Forța Dreptei, partid care l-a și anunțat candidat pentru Primăria Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Știrea poate fi surprinzătoare pentru publicul larg, având în vedere ”lupta” pe care a dus-o în ultimii ani în instanțe actualul viceprimar al municipiului Satu Mare pentru a-i fi recunoscută calitatea de membru PNL, pentru ca după ce a câștigat procesele din cauza unei greșeli de procedură, să treacă imediat la alt partid, dar cei mai apropiați de ”focul” politicii sătmărene au prezis acest pas deja în urmă cu vreo trei ani.

În postarea sa pe rețelele de socializare, Victor Cernea îl include și pe acesta în categoria ”iepurașilor” care apar din tufișuri în fiecare an electoral pentru ca, în schimbul unor posturi călduțe sau contracte de afaceri negociate dinainte, să candideze din partea unor partide și partidulețe cu scopul de a fragmenta electoratul românesc și a asigura, astfel, continuitatea stăpânirii grofilor datorită procentelor etnice specifice Sătmarului.

El îl menționează și pe un alt coleg de-al său de partid, care s-a remarcat în actualul mandat în Consiliul Local exclusiv prin susținerea tuturor proiectelor de hotărâre propuse de conducerea Primăriei Satu Mare, indiferent cât de controversate sau păguboase erau acestea.  

”Din câte am înțeles, o formațiune politică tocmai își anunță viitorii candidați la primăria municipiului Satu Mare și consiliul local.

Și iată că așa apar noi iepurași pe orizont, alături de Radu Bud și mulți alții, care, aruncați de UDMR, urmăresc un singur lucru: garantarea culoarului liber pentru Kereskényi și Pataki.

Aparent cu același fast, acești candidați își anunță și plecarea de la PNL, dar realitatea este alta. Nici domnul Adelin Ghiarfaș, dar nici Radu Nicoară nu mai pot fi considerați membri PNL din 2020.

În opinia mea, ești membru atunci când participi la ședințele partidului, propui proiecte și provoci discuții legate de viitorul orașului și al județului.

Dacă singura ta problemă este că nu te mai ridici la așteptările cetățenilor și, din chinul autoafirmării, sari de la un partid la altul, nu mai ești altceva decât un trădător! Acești oameni nu se mai regăsesc în PNL dintr-un motiv simplu: știu foarte bine că aici, la PNL, blaturile cu UDMR și interesele strict personale nu sunt tolerate.

Rușine Adelin Ghiarfaș și Radu Nicoară, ați trădat nu numai un partid, ci și toți sătmărenii care au votat de bună credință în 2020” – a transmis în mesajul său Victor Cernea.

Ultimele știri