function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

După ce a fost suspendat abuziv din funcție, Ioan Tătar revine la Primăria Bixad

Un nou rateu al prefectului Radu Roca a fost corectat azi în instanță, după ce Tribunalul Satu Mare l-a repus în funcție, prin sentință definitivă, pe primarul comunei Bixad, Ioan Tătar.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

El a fost suspendat din funcție prin Ordinul nr. 227/14.07.2023  al prefectului județului Satu Mare privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar, în baza unui raport al Agenției Naționale de Integritate care-l acuza pe Ioan Tătar că în exercitarea mandatelor de primar în perioadele 2016 – 2020 şi 2020 – 2024, ar emis dispoziţiile de numire, mutare şi delegare de atribuţii pentru fiica sa, funcţionar public în cadrul Primăriei Bixad, care au produs un folos material pentru aceasta în sumă totală de 115.392 lei.

Ioan Tătar a atacat ordinul prefectului în contencios administrativ, iar prin sentința de joi, Tribunalul Satu Mare a anulat ordinul prefectului, astfel că cel din urmă va fi obligat să-l repună în funcție pe primarul din Bixad și să plătească suma de 6.930 lei către reclamant, reprezentând cheltuieli de judecată.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de