function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Felicitări de la liberalii din Livada pentru Natalia Iocsak, prima femeie campioană la drifting la vârsta de doar 20 de ani

Candidata PNL pentru funcția de primar al orașului Livada, Mariana Tout, împreună cu echipa de candidați pentru Consiliul Local, i-au făcut ieri o surpriză tinerei Natalia Iocsak, cea care la vârsta de doar 20 de ani a devenit prima femeie câștigătoare a unei etape din campionatul național de drifting, desfășurat pe circuitul de lângă Arena Națională din București.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Liberalii locali i-au dus cadouri Nataliei și în numele candidatului pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, și au asigurat-o de sprijinul lor în toate competițiile în care va concura în viitor.

Felicitări, Natalia Iocsak, pentru performanțele realizate!

Prin munca ta ai adus faimă Orașului Livada, județului Satu Mare!

Organizația PNL Livada, împreună cu viitorul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, te vom susține în demersul tău pe acest drum al victoriilor.

În inimile noastre ai scris o poveste de fiecare dată când ai urcat pe cele mai înalte culmi. Am avut încredere, te-am încurajat și susținut întotdeauna, iar perseverența ta, munca asiduă și susținerea familiei te-au condus spre glorie.

Bucuria reușitelor să strălucească mereu în sufletul tău!

Cu admirație și respect, mereu alături de tine,

Mariana Tout,

Președinta organizației PNL Livada, candidat pentru funcția de primar în Orașul Livada.

Gratulálok, Natalia Iocsak, a nagyszerű eredményeidért, amelyekkel hírnevet szereztél városunknak, a Szatmár megyei Sárközújlaknak.  A drift autósportban elért sikereid által többször is bebizonyítottad, hogy a kitartó és alázatos munka meghozza gyümölcsét. A sárközújlaki Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökeként további sikereket és örömöket kívánok szakmai és magánéleti téren egyaránt.

Tisztelettel,

Mariana Tout

Ultimele știri