function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Garda de Mediu a închis un atelier ilegal de dezmembrări auto la Săcășeni

Ca urmare a faptului că la nivelul Comunei Săcăşeni au fost inregistrate mai multe plângeri ale cetăţenilor care domiciliază pe raza teritorial-administrativă a comunei privind disconfortul creat din arderea unor deșeuri, Comisariatul Județean Satu Mare a efectuat verificări de specialitate, beneficiind de sprijinul unor reprezentanți ai Secției 6 Poliție Rurală Tășnad din cadrul I.P.J. Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

S-a constatat că o persoană din localitate a efectuat activități de dezmembrări auto fără a deține autorizațiile prevăzute de lege.

Deșeurile rezultate din activităţile menționate – plastice, textile, cauciuc, filtre, cabluri – au fost eliminate, prin incinerare, direct pe sol.

Pentru faptele săvârșite, titularul activității a fost sancționat cu amendă contravențională și au fost impuse măsuri pentru conformare la prevederile legale din domeniul protecției mediului. Aspectele care intră în competența de soluționare a altor instituții vor fi soluționate de către acestea.

Ultimele știri