function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Jandarmii sătmăreni donează sânge

Astăzi a început cea de-a cincea acțiune de donare de sânge în care jandarmii sătmăreni au fost implicați de la începutul acestui an.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În perioada 2  noiembrie – 7 noiembrie, jandarmii sătmăreni se alătură campaniei naționale “Donează sânge, salvează o viață!” inițiată de Jandarmeria Română.

Astfel, începând azi, peste 30 de jandarmi sătmăreni vor trece pragul Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare pentru a oferi o picătură de viață celor aflați în suferință, iar bonurile valorice primite cu ocazia donării de sânge le vor transforma în fapte bune pentru semeni aflați în nevoi materiale.

”Suntem conștienți că fiecare picătură de sânge oferită scrie o poveste de viață, de speranță și de lumină pentru cei care au nevoie. Nu fiți nepăsători! Veniți alături de noi în misiunea pentru viață!” – îndeamnă jandarmii.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de