function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Mașină furată din Italia, găsită în Vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, la intrarea în țară, un autoturism căutat de autoritățile italiene. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar șoferul este cercetat pentru tăinuire.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Vineri, 29 decembrie, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean român în vârstă de 26 de ani, din județul Bistrița Năsăud. Acesta conducea un autoturism marca Citroen DS4, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile italiene, alertă introdusă din data de 09 noiembrie 2023, cu mențiunea bun căutat pentru confiscare.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 125.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Petea, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Ultimele știri