function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Nord-Vest TV, sancționată pentru o emisiune în care a fost atacat și jignit deputatul Adrian Cozma

Seria derapajelor la care ne putem aștepta în acest an electoral din partea politicienilor care-și transmit mesajele prin intermediul mass-media a început la Satu Mare cu o emisiune realizată în 15 ianuarie la postul local de televiziune Nord-Vest TV, ce s-a lăsat cu sancțiune din partea Consiliului Național al Audiovizualului.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În emisiunea la care a fost invitat purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, avocatul Ciprian Ardelean, acesta a făcut afirmații nepotrivite cu referire la originea etnică a colegului său de breaslă, deputatul liberal Adrian Cozma, motiv pentru care CNA a aplicat somație publică postului de televiziune.

Subiectul originilor etnice a constituit temă de dezbatere în mai multe emisiuni difuzate în perioada respectivă, știut fiind faptul că Adrian Cozma provine dintr-o familie mixtă din punct de vedere etnic, însă este principalul contracandidat al reprezentantului UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de