function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Peugeot căutat în Belgia pentru confiscare, găsit la un românaș în Vama Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat un autoturism marca Peugeot, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Belgia.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Ieri, 25 decembrie, la ora 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un cetățean român, domiciliat în Belgia. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, conducea un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Belgia.

În urma verificărilor suplimentare efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autovehiculul, an de fabricație 2021, este căutat de autoritățile din Belgia, având mențiunea bun căutat pentru confiscare. Alerta a fost emisă de autoritățile belgiene la data de 4 mai.

Autoturismul, în valoare de 21.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalul verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Ultimele știri