function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

PNL a lansat oficial candidatul pentru Primăria Bârsău în persoana tânărului inginer Sofinel Ciurdaș

La fel ca în alte localități ale județului, PNL a desemnat candidat pentru primărie un reprezentant al generației tinere, în persoana inginerului Sofinel Ciurdaș, cel mai potrivit pentru a aduce schimbarea mult dorită într-o comună neglijată în ultimele decenii, Bârsău.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

”Sofinel Ciurdaș e candidatul nostru pentru această frumoasă comună, care are nevoie de o persoană pregătită, care să vină cu o viziune nouă, să rezolve problemele urgente, cum ar fi canalizarea și alte lucruri importante de care au nevoie cetățenii. Împreună vom crește această zonă, cu un cadru natural deosebit. Împreună vom reuși!” – a declarat președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma.

”Principala mea misiune este să văd cu ochii mei cum locuitorii acestei comune se reîntorc acasă, deoarece au posibilitatea unui trai decent într-o comună care să se apropie de standardele europene. Tocmai de aceea mă prezint în fața oamenilor cu un plan de dezvoltare bazat pe nevoile și cerințele lor, care cuprinde proiecte pe termen scurt, mediu și lung. Proiectele pe termen lung vor reprezenta și viziunea mea asupra comunității peste 10-15 ani, pentru că vreau ca tinerii să-și dorească să se întoarcă acasă, să investească în pământul lor” – a declarat, la rândul lui, Sofinel Ciurdaș.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de