function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Primăria Santău acordă în acest an 85.000 de lei pentru activități sportive și culte religioase

Primăria Santău alocă în acest an, de la bugetul local, suma de 85.000 lei cultelor și organizațiilor non-profit, astfel: 35.000 lei pentru activități sportive și 50.000 lei pentru culte religioase.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Criteriile de acordare a finanțărilor nerambursabile sunt cele prezentate în Regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activitățile nonprofit  de interes local.

Documentația de solicitare a finanțării nerambursabile se poate descărca de pe site-ul autorității contractante: https://www.comunasantau.ro sau se poate procura de la sediul Primăriei Santău. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte: 23.04.2024, ora 14:00.

Perioada în care se desfășoară selecția de proiecte, verificarea eligibilității, a îndeplinirii criteriilor referitoare la capacitatea tehnică și financiară și evaluarea propunerilor de proiecte este de 24.04.2024 – 26.04.2024.

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la