function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Probleme în paradisul Apaserv: șeful Biroului de Proiectare și Investiții scotea autorizații false pe bandă rulantă!

Le-a picat greu grofilor, chiar de sărbătoarea lor națională, știrea că unul dintre ”băieții de casă” din pepiniera numită Apaserv a fost săltat de mascați, după ce procurorii au făcut percheziții atât la domiciliul acestuia, cât și la biroul de Proiectare și Investiții pe care-l conduce la compania de apă-canal a municipiului și județului Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au deschis dosar penal pe numele lui S.I. având ca obiect comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals intelectual și înșelăciune.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi desfășurat diverse activități pe linia obținerii unor avize favorabile referitoare la racordarea la utilități și a unor autorizații de construcție.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite înscrisuri, ștampile, medii de stocare și 2 telefoane mobile. La aceeași dată, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Situația pare a fi groasă rău, fiindcă, în calitate de inginer proiectant ”transferat” la Apaserv de la una dintre firmele de casă ale grofilor, S.I. ar fi emis ”din burtă” nu doar avize pentru racordări la rețelele de apă-canal, dar chiar și autorizații de construcție pentru diferite imobile, ba chiar și avize false pentru lucrările ce se desfășoară acum în mai multe comune din județul Satu Mare în cadrul mega-proiectului cu finanțare europeană prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

S.I. era nelipsit de la toate petrecerile cu bogracs organizate de cercul intern de prieteni ai grofilor, mulți dintre ei ”aciuați” pe la Apaserv, și apare frecvent în pozele pe care acum grofii din conducerea orașului și județului se străduiesc să le șteargă cât mai repede de peste tot.

Se pare că Pistike a dat în patima pokerului și păcănelelor, de aceea nu-I mai ajungeau banii din salariul baban de la Apaserv, astfel că s-a gândit să mai ”ciupească” ceva de pe ici-colo. Și a făcut toate acestea cel puțin în ultimele luni…

Ancheta se află în derulare și tocmai se calculează valoarea pagubelor. Vom reveni!

Ultimele știri