function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Se deblochează programul ”Casa Verde Fotovoltaice”

O veste mult așteptată de toți românii: de mâine se deblochează programul ”Casa Verde Fotovoltaice, ediția 2023”!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Secretarul de stat în Ministerul Mediului responsabil cu acest program, sătmăreanul Cristian Valer Beșeni, îi anunță pe toți beneficiarii înscriși în ediția de anul trecut a programului ”Casa Verde Fotovoltaice” că această aplicație va fi deblocată începând de mâine, 23.01.2024, ora 10:00.

Din acel moment, solicitanții care nu au selectat un instalator validat până la data suspendării, au la dispoziție maximum 90 de zile pentru a rezolva această problemă, prin intermediul aplicației puse la dispoziție, la adresa www.afm.ro, unde se află lista completă a instalatorilor validați de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Astfel, peste 90.000 de gospodării vor beneficia de o reducere a facturii pentru curentul electric, ba mai mult, vor produce o energie curată, nepoluantă.

Pentru ediția din 2024 a Programului, există încă aproximativ 100.000 de potențiali beneficiari, cu un buget record de 2 miliarde de lei, la care se adaugă și alte programe de finanțare ale Guvernului. Anul 2024 va fi, cu siguranță, anul prosumatorilor din România!

Ultimele știri