function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Se decolmatează pârâul Lechincioara la Cămărzana

Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, în parteneriat cu Primăria Cămărzana, realizează lucrări de decolmatare a pârâului Lechincioara.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Se intervine în localitate, pe o lungime de 1,5 kilometri, pentru mărirea secțiunii de scurgere și, implicit, a capacității de transport a albiei.

Menționăm faptul că în perioada 2011 – 2012 malurile acestei văi au fost consolidate, prin programul investițional al Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa.

Scopul demersurilor noastre este de a crește gradul de apărare la inundații a cetățenilor și a obiectivelor socio-economice.

Aceste lucrări au scopul de a curăța albia de materialul aluvionar depus de apele curgătoare, adică de: mâl, pietriș și bolovani.

În timp, aluviunile depuse îngustează secțiunea de scurgere a apei în albie. Prin îndepărtarea acestora, se asigură o scurgere mult mai bună, mai ales în perioadele ploioase.

Ultimele știri