function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Trei membri ai aceleiași familii au murit într-un accident în urma căruia mașina lor s-a scufundat într-un șanț plin cu apă, la Băbești

La data de 23 decembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 109 L, în proximitatea localității Băbești.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă.

La sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei 4 pasageri reușind să se autoevacueze.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani.

Potrivit informaților colegilor de la PresaSM, cele trei victime sunt membre ale aceleiași familii, respectiv mama, fiul și bunica, iar fiica în vârstă de 17 ani este singura care a reușit să se salveze.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ultimele știri