function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Vizită cu inaugurări a ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea, în județul Satu Mare

În perioada 3-4 octombrie, ministrul Adrian-Ioan Veștea s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Satu Mare, pentru a verifica o serie de obiective finanțate de Ministerul Dezvoltării și pentru a semna contractele unor noi investiții care vor fi implementate în județ.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În comuna Apa, Compania Națională de Investiții a finanțat construirea unei săli de sport cu tribună de 102 locuri, realizată după un proiect tip și dedicată, în principal, uzului didactic. Obiectivul, în valoare de 7,5 milioane de lei, va putea găzdui atât activități recreative, cât și competiții sportive de nivel local și județean.

Și comuna Beltiug are o nouă sală de sport cu tribună de 180 de locuri, în valoare de 10,2 milioane de lei, care va putea fi utilizată atât de elevi, cât și de restul comunității, la sfârșit de săptămână sau în perioada vacanțelor.

Comunele Odoreu, Beltiug și Supur vor beneficia de peste 41 de milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor și a drumurilor de legătură, ca urmare a semnării contractelor de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Prin acest program, sunt alocate peste 8 milioane de lei și pentru modernizarea drumului comunal (DC) 6 Cămărzana – Turț.

“Împreună cu echipa de la Ministerul Dezvoltării, suntem alături de toți aleșii locali care se străduiesc să facă lucruri concrete și utile pentru comunitățile pe care le reprezintă și îi sprijinim cu asigurarea resurselor financiare pentru proiecte menite să facă viața oamenilor mai ușoară” – a precizat ministrul Veștea.

Ministrul Dezvoltării s-a întâlnit și cu autoritățile publice locale din județul Satu Mare, pentru a dezbate problemele cu care acestea se confruntă, pentru a analiza proiectele pe care le derulează și pentru a identifica noi posibilități de finanțare prin programele coordonate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la