function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Vizită și cadouri de la tinerii liberali sătmăreni pentru vârstnicii din Căminul ”Șansa”

Se cunoaște că încă din cele mai vechi timpuri, din formele primare de organizare a societății, bătrânii unei comunități erau cinstiți și apreciați pentru înțelepciunea lor. Avem multe de învățat de la generația dumnealor, părinți și bunici, oameni care prin tot ce au făcut de-a lungul unei vieți întregi reprezintă un model pentru fiecare din noi.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

De aceea, tinerii liberali au ales să facă o vizita celor retrași din activitate, la Căminul pentru persoane vârstnice “Șansa” Satu Mare, care găzduiește un număr de 112 beneficiari adulți cu diverse probleme.

Prin vizita lor, ei speră că au adus o rază de bucurie acestora, arătându-le totodată întreaga apreciere.

”Vârsta a treia este o vârstă la care oamenii întâmpină o serie de dificultăţi, de diverse tipuri, începând cu cele inevitabile de sănătate şi continuând cu cele socio-economice și de calitate a vieţii, cu toate acestea persoanele vârstnice nu trebuie să fie considerate ca fiind povara societății.

Situația în care se afla bătrânii de azi nu este o oglinda a vieții lor, ci una a bunului simt și al grijii noastre pentru ei. Atât timp cât au fost în activitate, ei ne-au dăruit tot ce au avut mai bun iar acum e rândul nostru să ne îngrijim de bunăstarea lor” – a declarat președintele Tineretului Liberal din Satu Mare, Bianca Murgu.

Ultimele știri