function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Voluntarii Fundației Hans Lindner au dus preparate de Crăciun bătrânilor singuri

Crăciunul poate însemna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, dar suntem siguri că grija și atenția pe care o acordam sau primim ne atinge mult mai mult.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Anul acesta, echipa Lindner Agape a adus masa calda, festivă, inclusiv surprize, varstnicilor care sărbătoresc singuri. Vom continua să facem acest lucru și în zilele următoare, pentru a nu spune doar, ca dorim sa fie Crăciun în fiecare zi a anului!

Pe acest drum, anul acesta, asemenea Magilor de la Rasarit, ni s-a alăturat în slujirea plină de dragoste și în purtarea poverii compania de catering Master Taste ( https://www.facebook.com/mastertastesm/ ). Le suntem recunoscatori si le mulțumim foarte mult!

În această zi, când este atât de bine să fim alături de cei dragi, când colindatorii ne-au umplut casele și oaspeții sunt întâmpinați cu masa pusă, trebuie să ne amintim de bârlogul de la Betleem, al cărui nume înseamnă “Casa Pâinii”. Aici s-a născut Isus, a venit printre noi și a rămas cu noi: El este Emanuel, „Dumnezeu cu noi”. El vine să ne însoțească în viața de zi cu zi, să împărtășească totul cu noi: bucuria și durerea, neliniștea, speranța. El vine ca un copil fără putere, născut în frig, sărac printre cei săraci. Având nevoie de tot, bate la ușa inimii noastre pentru a găsi căldură și adăpost.

La fel ca păstorii din Betleem, să ne lăsăm învăluiți de lumină și să ne ridicăm pentru a vedea semnul pe care Dumnezeu ni l-a dat. Să depășim paralizia spiritului adormit și imaginile false ale sărbătorii, care ne fac să-L uităm pe cel pe care Îl sărbătorim. Să ieșim din zgomotul care anesteziază inima și ne determină să facem decorațiuni și cadouri, în loc să contemplăm Adevărul: Fiul lui Dumnezeu s-a născut pentru noi! Nimeni nu mai este singur!

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la