function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Accident grav cu trei mașini implicate între Livada și Ciuperceni

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 8.15, la un accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare,  o autospecială de descarcerare grea, un echipaj de prim ajutor SMURD, însumând un număr de 12 cadre militare, precum și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Echipajele operative au identificat la locul interventiei 3 autovehicule implicate în incident, iar într-una dintre acestea aflandu-se o persoană de sex masculin încarcerată.

Pompierii militari au acționat pentru extragerea bărbatului, în stare de conștientă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, concomitent cu predarea acestuia la echipajele medicale.

Totodată, altor 4 persoane implicate  in accident  li s-au acordat asistență medicală la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru investigații suplimentare.

De menționat este că, înaintea sosirii echipajelor de interventie, la fața locului au intervenit  sg.maj. Iuhazs David si plt.adj. Rotar Sorin, pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, care se îndreptau către domiciliu din tura de serviciu.

Aceștia au procedat la asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la autoturisme, făcând totodată un triaj al victimelor și punându-le în poziția de siguranță până la sosirea echipajelor medicale.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare le mulțumește celor două cadre militare pentru exemplul de altruism de care au dat dovadă!

Ultimele știri