function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Adevărul despre lucrările blocate la noul pod peste Someș

Tot în conferința de presă de joi, deputatul liberal Adrian Cozma a prezentat și răspunsul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, semnat de însuși ministrul Sorin Grindeanu, la întrebarea: ”De ce sunt blocate lucrările la noul pod peste Someș din Satu Mare”?

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Reamintim că luna trecută primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a acuzat Autoritatea Aeronautică Civilă Română că ”ar pune bețe în roate” în mod intenționat proiectului, după ce lucrările au stagnat în mod vizibil pe tot parcursul acestei veri, refuzând să emită un aviz prin care s-ar fi permis ridicarea la o înălțime de peste 90 de metri a macaralelor care ar urma să așeze stâlpii de susținere a cablurilor podului hobanat.

Mai mult, edilul-șef a lăsat să se înțeleagă că piedicile ar fi puse la sugestia celor din ”opoziția locală” și deja cam toți sătmărenii știu la cine a făcut referire (pentru cei care trăiesc pe altă planetă: Adrian Cozma n.r.).

Doar că cel acuzat indirect a recurs din nou la metoda sa preferată în urma căreia de obicei ies la iveală adevăruri incomode: i-a trimis, pur și simplu, un e-mail ministrului Transporturilor, rugându-l să ofere detalii despre cauzele întârzierilor înregistrate în cazul podului din Satu Mare.

Iar răspunsul ministrului îl publicăm integral, mai jos. Pentru cei care au dificultăți în înțelegerea textului, recomandăm utilizarea cu încredere a unor aplicații ale tehnicii informatice moderne, precum Google (chiar și Google Translate) sau, mai nou, Inteligența Artificială disponibilă deja și pe motoarele de căutare Bing:

Ultimele știri