function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Adrian Cozma conduce într-un sondaj de opinie realizat la nivelul municipiului Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizate joi la sediul PNL Satu Mare, candidatul acestei formațiuni politice pentru președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma, a prezentat un sondaj de opinie comandat la una dintre cele mai cunoscute și serioase firme specializate, CURS, și realizat în penultima săptămână a campaniei electorale la nivelul municipiului Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Acesta confirmă în mare măsură rezultatul unui sondaj similar comandat de UDMR la mijlocul campaniei electorale și ținut la mare secret, dar care i-a trezit pe grofi din amorțeala specifică și în ultimele zile au început să taie panglici la un pod peste Someș finanțat de Guvern și care face legătura între două drumuri de pământ în mijlocul câmpului, precum și un aeroport neterminat, pentru care au pierdut mare parte din finanțarea europeană din cauza întârzierilor lucrărilor și au fost nevoiți să acceseze un credit bancar ale cărui rate vor fi plătite de sătmărenii din tot județul.

Ei știu că dacă situația se prezintă în acest fel la nivel de municipiu, atunci la nivel de județ e jale pentru ei!

Cifrele actualului sondaj confirmă în mare măsură, de asemenea, și raportul de forțe relevat de un sondaj comandat de PNL încă în pre-campanie, în perioada negocierilor pentru o eventuală alianță a principalelor partide românești. Următorii clasați în sondaj, cu procente infime, sunt veșnicii iepurași de serviciu.

Totuși, Adrian Cozma a transmis un mesaj de mobilizare pentru toți sătmărenii să iasă duminică la vot în număr record pentru a asigura această schimbare istorică în conducerea județului și chiar și membrii sau simpatizanții celorlalte partide să acorde așa-numitul ”vot util” candidatului cu șanse reale pentru realizarea acestei schimbări.

El s-a adresat și tinerilor, inclusiv celor care votează acum pentru prima dată în viața lor, rugându-i să nu-și irosească voturile aiurea, pentru a nu trăi și ei experiența anilor și deceniilor de neputință trăite de părinții lor până acum.

Ultimele știri

Evenimente

M.A.I. aproape de copilărie!

Ziua Internațională a Copilului este un prilej bun pentru structurile MAI, MApN și MJ de a-și uni forțele și a