function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Avansări în grad la Jandarmeria Satu Mare, de Ziua Națională

Jandarmii sătmăreni au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a primi recompensele cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În clubul unității, colonelul Gheorghe Vlonga – desemnat Inspector Șef, a dat citire Ordinului prin care trei ofiţeri și nouă subofiţeri, pentru rezultate deosebite în îndeplinirea misiunilor, sunt avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi a fost făcută de către domnia sa, împreună cu maiorul Rob Tudor – Prim Adjunct. Cu această ocazie i-au felicitat pe colegii care astăzi au fost recompensați pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

La final, colonel Gheorghe Vlonga – desemnat Inspector Șef al unității, și-a exprimat bucuria pentru recompensele acordate colegilor noștri, precizând totodată faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi obligația de îndeplini cu maximă eficiență misiunile încredinţate în viitor.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de