function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

BMW furat din Anglia, găsit la Vama Petea

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un cetățean român în vârstă de 29 de ani.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Tânărul conducea un autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România, cu platformă, pe care transporta un autoturism marca BMW X1.

Cu ocazia verficărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autovehiculul de pe platformă este căutat de autoritățile din Marea Britanie, fiind declarat furat din data de 02 octombrie 2023.

Șoferul le-a spus polițiștilor de frontieră că el a fost rugat să transporte mașina din Londra până în județul Botoșani și nu avea cunoștință despre situația mașinii.

Autoturismul, în valoare de 37.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalul verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de