function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Calificativ ”Excelent” pentru Colegiul Național ”Ioan Slavici” din Satu Mare

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar realizează evaluarea externă a calităţii educaţiei oferite de instituţiile de învăţământ preuniversitar.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Cu ocazia desfășurării vizitei de evaluare externă periodică, în vederea atestării nivelului calității oferite la Colegiul Național „Ioan Slavici”, instituția sătmăreană de învățământ a primit calificativul „Excelent” prin raportare la numeroși indicatori pentru care  școala a elaborat descriptori proprii de performanță:

  • dotarea și utilizarea spațiilor  școlare, administrative și auxiliare;
  • proiectarea curriculumului  și planificarea activităților de învățare;
  • rezultatele învățării și starea de bine;
  • dezvoltarea profesională a personalului;
  • optimizarea rezultatelor;
  • constituirea bazei de date a unității de învățământ.

Rezultatul evaluării externe plasează colegiul sătmărean în categoria liceelor de anvergură din țară, după ce în ultimii ani a fost mereu pe primul loc la nivel de județ atât în ceea ce privește rezultatele obținute de absolvenți la examenele de Bacalaureat, cât și la rata de admitere a acestora în facultăți din țară și din străinătate.

”Rămânem aceiași, doar că mai buni cu fiecare an” – a declarat directoarea Alina Georgeta Dragoș.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de