function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Captură de droguri la Satu Mare

La data de 7 noiembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Astfel, polițiștii au depistat în flagrant delict, la volanul unui autoturism, un bărbat, de 26 de ani, care ar fi intenționat să comercializeze substanțe psihoactive.

În urma efectuării unui control asupra autoturismului, polițiștii au descoperit și ridicat 299 de plicuri cu materie vegetală de culoare verde-olive, având compus MDMB-4en-PINACA (drog de mare risc).

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Satu Mare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un cântar electronic de mare precizie, materie vegetală de culoare verde-olive, precum și mai multe plicuri transparente, din material plastic, cu sistem de închidere de tip zip-lock.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe parcursul anului 2023, bărbatul bănuit ar fi comercializat diferite cantități de drog de mare risc, pentru 25 de lei, pentru o doză (plic).

Ieri, 7 noiembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit, iar, în cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele știri