function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

După orice ploicică, Satu Mare devine Veneția Ardealului

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare primăvară și vară, Satu Mare devine un fel de Veneție după orice ploicică mai de Doamne-ajută.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În seara de joi, peste Satu Mare s-a abătut o furtună moderată, clasificată la Codul Galben, care a ținut câteva zeci de minute, suficient încât toate străzile principale din oraș, cele cu care se laudă Primăria că le-a modernizat în ultimii ani, să poată fi străbătute mai degrabă de gondole.

Iar de pasajele de pe Botizului sau Soarelui nici nu mai vorbim, cu acelea s-au obișnuit deja sătmărenii resemnați. Asta în ciuda proiectului european pe care ”cuibul grofilor” de la Apaserv a spart sute de milioane de euro din fonduri europene, pentru ”extinderea și modernizarea rețelelor de canalizare”.

Dar măcar s-a făcut fântână rojosin în față la statuia lui Lucaciu, arată fain în pozele de Instagram făcute și distribuite de firme de servicii și presă care au încasat zeci de mii de euro numai în ultima jumătate de an de la Primărie, alături de pozele frumoase cu apusurile minunate de soare în orașul pe care-l iubim foarte tare de pe noua pasarelă către depozitele mall-ului, care se bălăngăne la orice adiere de vânt.

Consilierul local liberal Victor Cernea, care a dat de pământ cu grofii în toate ședințele din acest mandat, a ieșit și astă-seară pe teren, pe străzile inundate ale Sătmarului:

Ultimele știri