function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Încă un incendiu azi în județul Satu Mare

Astăzi, în jurul orei 12.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Cărășeu.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La fața locului s-au deplasat de urgență cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

În sprijinul pompierilor profesioniști a acționat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Culciu.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei și încăperea acesteia cu posibilitatea de propagare la imobilul aflat în continuarea gospodăriei afectate.

Pompierii au lichidat incendiul, în limitele găsite, fără a se extinde și din fericire nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un conductor electric defect.

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la