function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Incident feroviar în care a fost implicat trenul de noapte Satu Mare – București. Trei pasagere rănite!

Trei tinere, una în vârstă de 20 de ani și alte două în vârstă de 18 ani, au ajuns la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Sinaia cu afecțiuni oculare după ce pantograful unei locomotive s-a rupt și a spart geamul unui vagon, informează Ziare.com.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Potrivit reprezentanților Primăriei Sinaia, fetele rănite sunt din Buftea și București. sunt evaluate medical, stabile și sunt în investigații medicale la Oftalmologie, a transmis sursa citată. Tinerele au fost rănite de cioburile rezultate de spargerea geamurilor vagonului de către pantograful rupt, adică dispozitivul care asigură contactul între locomotivă și linia electrică de deasupra.

Accidentul în care a fost implicat trenul de noapte Inter Regio 1742 care circulă între Satu Mare și București, s-a petrecut la ieşire din staţia Azuga.

Traficul feroviar pe segmentele Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, se desfăşoară pe un singur fir, din ambele sensuri. Pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic, SRCF Bucureşti acţionează cu drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, iar CFR Călători a îndrumat o locomotivă de ajutor pentru trenul IR 1742.

Potrivit sursei citate, din cauza defecţiunii de la locomotiva trenului IR 1742, alte două trenuri – R 3024 şi trenul privat 11632 – au înregistrat întârzieri la destinaţie, deoarece au staționat în spatele trenului IR 1742, care aştepta locomotiva de ajutor. Celelalte garnituri, care tranzitau cele două segmente feroviare, au circulat pe celălalt fir.

Ultimele știri