function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Liberalii din Crucișor și-au ales noua conducere

Sâmbăta 9 Martie, într-o atmosferă plină de entuziasm și participare civică, comunitatea din comuna Crucisor a marcat un moment important în viața sa politică, prin alegerea noilor structuri ale organizației PNL Crucisor.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La evenimentul desfășurat în comuna Crucisor au fost prezenți peste 200 de membri și simpatizanți ai PNL, alături de reprezentanți ai partidului, printre care s-au numărat secretarul general al PNL Satu Mare, Beseni Cristian Valer, președintele OSNL Horvat Alexandru, și primarul comunei Socond, Cornea Mare Nicolae.

Principalele decizii luate în cadrul acestui eveniment includ reorganizarea biroului politic local al comunei Crucisor, alături de alegerea noilor conducători ai organizației de femei și a organizației de tineret.

Astfel, noua componentă a organizației PNL Crucisor este următoarea:

– Președinte: Meresca Stelian

– Vicepreședinți: Filip Gheorghe, Mureșan Marian, Salajan Sorin

– Secretar: Meresca Cristian

– Membri: Sas Andrei, Balint Alexandru

În cadrul organizației de femei, funcția de președinte a fost preluată de Ionuț Nadia, vicepreședinti: Costan Maria, Silaghi Mariana, Filip Tămâian Mia, secretar: Opriș Valentina și membri: Boje Voichița și Goga Mona, iar în organizația de tineret, președinte a fost ales Salajan Sorin Dominic, vicepreședinți Silaghi Rareș, Filip Răzvan Mircea, Meresca Ianis, secretar: Francu Sorina, membri Coza Denisa, Dunca Laurențiu.

În timpul întâlnirii, membrii au abordat subiecte de maximă importanță pentru comunitatea locală, inclusiv necesitatea desemnării unui candidat pentru primăria Crucisor și soluționarea problemelor legate de infrastructura precară a comunei, canalizarea nefuncțională, starea deplorabilă a drumurilor și lipsa investițiilor din fonduri europene și a locurilor de muncă.

În acest context, membrii biroului politic au identificat persoana considerată de comunitate drept cea mai bună opțiune pentru viitoarea candidatură.

Reorganizarea biroului politic al comunei Crucisor reprezintă un pas important în consolidarea și revitalizarea vieții politice locale, demonstrând angajamentul și determinarea membrilor PNL de a aduce schimbări pozitive în comunitate.

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de