function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Mașină căutată de autoritățile din Austria, oprită în Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, la ieșirea din țară, un autovehicul căutat de autoritățile din Austria. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Luni, 08 decembrie, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean român în vârstă de 43 de ani, din județul Hunedoara. Acesta conducea un autovehicul marca Mercedes Benz.

La controlul de frontieră, s-a constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Austria, alertă introdusă din data de 02 noiembrie 2022, cu mențiunea bun căutat ca probă în procedură penală (bun însușit pe nedrept).

Cel aflat la volanul autoturismului a declarat că mașina nu îi aparține, ci a luat-o cu împrumut și nu avea cunoștință despre situația constatată în punctul de trecere a frontierei.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 125.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Petea, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Ultimele știri