function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Mașină furată din Spania, oprită în Vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la controlul de frontieră un autovehicul căutat de autoritățile din Spania. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Ieri, 24 martie, în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat un cetățean român în vârstă de 46 de ani. Bărbatul, domiciliat pe raza județului Maramureș conducea un autovehicul marca Volkswagen Golf.

În urma unor verificări suplimentare s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Spania, alertă introdusă cu mențiunea bun căutat pentru confiscare – furt.

Autovehiculul, în valoare de 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Ultimele știri