function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

O mașină s-a înfipt într-un stâlp pe Drumul Odoreului, șoferul a decedat

Detasamentul de pompieri Satu Mare a intervenit azi la un accident rutier (autoturism intrat în stâlp) cu o persoană încarcerată, inconștientă, pe strada Odoreului din localitatea Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Victima, de sex masculin în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical prezent la fața locului, care a efectuat manevrele de resuscitare.

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

Potrivit comunicatului de presă transmis ulterior, la data de 6 martie, în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de