function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Pentru șeful județului Satu Mare, limba oficială a țării este ”secundară”

Președintele Organizației Județene de Seniori a Partidului Național Liberal din Satu Mare, Alexandru Horvat, a reacționat la ultima ”boacănă” a președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, care pe pagina sa oficială de Facebook a ales să se adreseze urmăritorilor săi în ordinea care se vede în fotografia alăturată.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Este din ce în ce mai clar că președintele “ales” al județului a ales la rândul său pe cine să reprezinte.  Chiar și modestele (comparativ cu Bihor) proiecte cu care se laudă,  le prezintă în limba celor pe al căror vot se bazează doar prin prisma naționalismului. Pentru președintele Consiliului Jude’ean Satu Mare, limba oficială a județului nu mai este cea română,  așa cum reiese din postarea sa.

Trebuie să recunoaștem că  face un efort de a se adresa și “restului” populației, dar din punctul meu de vedere e mult  prea puțin și denotă o lipsă crasă de respect la adresa sătmărenilor. Dacă nu poate fi chiar o dovadă de șovinism, punând limba unei minorități înaintea limbii oficiale a statului în care trăiește.

Ultimele știri