function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Poliția confirmă tentativa de îngrădire a dreptului de vot pentru pacienții Spitalului Județean

Într-un comunicat transmis presei, Inspectoratul Județean de Poliție confirmă cele relatate de candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, despre incidentul de la Spitalul Județean în care pacienții internați ar fi putut să rămână în imposibilitatea de a-și exercita dreptul la vot în urma solicitării urnei mobile.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Publicăm integral comunicatul Poliției:

La data de 9 iunie a.c., ora 15.20, polițiștii din cadrul IPJ Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la un incident, care a avut loc la poarta de acces a unei unități medicale.

Deplasându-se la fața locului, din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că agenții de pază de la unitatea medicală din Satu Mare nu au permis accesul pentru două persoane, care nu sunt membri în comisia de votare, dar care și-au exprimat intenția de a participa în calitate de asistenți la desfășurarea procesului de vot prin urna mobilă în incinta unității spitalicești.

Situația dintre agenții de pază ai spitalului și reprezentanții partidelor politice s-a remediat la sosirea forțelor de ordine publică.

Procesul electoral cu urna mobilă în incinta unității medicale s-a desfășurat în condiții legale, celor două persoane fiindu-le permis accesul.

Ultimele știri