function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Profesoara Adriana Petcaș, speranța schimbării la Valea Vinului

În mijlocul comunității din Valea Vinului, la sfârșitul săptămânii trecute a avut loc lansarea candidaturii profesoarei Adrian Petcaș pentru funcția de primar al comunei din partea Partidului Național Liberal, susținută de președintele PNL Satu Mare și candidat pentru funcția de conducere a Consiliului Județean, Adrian Cozma.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Cu o vastă experiență în domeniul educației și cu o pasiune incontestabilă pentru progresul local, Adriana Petcaș se angajează să servească cu integritate și dedicare nevoile și aspirațiile comune ale locuitorilor din Valea Vinului. Împreună cu Adrian Cozma, acești doi lideri aduc cu sine viziuni clare și planuri solide pentru a aduce schimbarea de care întreaga comunitate are nevoie.

În declarația sa din cadrul evenimentului, Adriana Petcaș a îndemnat comunitatea locală să manifeste istețime, demnitate și libertate de conștiință. Ea subliniază că fiecare cetățean al comunei Valea Vinului are dreptul la bunăstare și dezvoltare, la fel ca oricare alt cetățean al României sau al Europei.

În munca ei ca viitor primar, Adriana Petcaș va fi ajutată de consilierii locali liberali, în următoarea ordine pe lista de candidați: Negrea Florin,  Morar Ionel, Iluț Radu, Petric Sorin, Țuțuraș Daniel, Tarța Cristian, Medve Elena, Rus Virgil, Petcaș Marius, Bumb Marin, Bumb Gheorghe, Iluț Vlăduț, Lup Felician.

”Împreună cu Adrian Cozma la județ și Adriana Petcaș la Valea Vinului, vom aduce schimbarea de care întreaga comunitate are nevoie” – este deviza candidaților PNL, reflectând angajamentul față de colaborare și progresul comun al întregii comunități.

”Ne încurajăm toți concetățenii să-i acorde sprijin și să se implice activ în această campanie electorală, pentru a construi împreună un viitor mai bun și mai prosper pentru comuna Valea Vinului și întregul județ” – a îndemnat Adrian Cozma.

Ultimele știri