function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Deșeuri de aluminiu, oprite la intrarea în țară de comisarii sătmăreni de la Garda de Mediu

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu din Satu Mare au efectuat în cursul săptămânii trecute 9 verificări de specialitate pentru transferul deşeurilor, în punctul Petea de trecere a frontierei de stat a României, la solicitarea reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Române.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Totodată, au fost efectuate verificări la 2 transporturi privind respectarea criteriilor de determinare a condițiilor în care deșeurile de aluminiu, inclusiv deșeurile de aliaje de aluminiu, transportate, nu mai constituie deșeuri.

După finalizarea controlului de specialitate în cazul transporturilor de deşeuri, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au elaborat documente care au fost înmânate reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Române, pentru continuarea procedurilor aplicabile în cazul transporturilor supuse controlului.

Reamintim faptul că Importul/Transferul deşeurilor de orice natură în România, în scopul eliminării acestora, este interzis.

Ultimele știri