function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Răpirea din Serai în variantă sătmăreană! Autat de surori, Giani din Corund a furat-o pe fosta concubină și a dus-o la el acasă

La data de 27 ianuarie, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani, din localitatea Unimăt, despre faptul că trei persoane ar fi pătruns fără drept în imobilul în care aceasta domiciliază, unde le-ar fi agresat fizic pe aceasta și pe nora ei, în vârstă de 27 de ani, transportând-o pe cea din urmă, împotriva voinței sale, într-o altă locație.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În urma verificărilor efectuate și a mobilizării operative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv fostul concubin al femeii de 27 de ani care, împreună cu alte două femei de 32 și 47 de ani, au transportat-o cu un autoturism, fără acordul său, la un imobil din localitatea Corund.

Ulterior, bărbatul de 29 de ani i-ar fi adresat femeii de 43 de ani mai multe amenințări cu moartea, prin intermediul unei rețele de socializare, până la sosirea polițiștilor și extragerea victimei din imobil.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 28 ianuarie, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit faptul că în cauză există un risc iminent, fiind emis două ordine de protecție provizorii pe numele bărbatului și al femeii de 47 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, lipsirea de libertate în mod ilegal și amenințarea.

Ultimele știri