function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

S-a deschis Expo Construct & Casa Verde la Galeriile Aushopping din Satu Mare

Cea de-a treia ediție Expo Construct & Casa Verde s-a deschis vineri cu o conferință profesională la care au participat specialiști și reprezentanți ai celor mai cunoscute firme din industria construcțiilor din județul Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Ei îi așteaptă pe sătmăreni în acest weekend, la galeria Cinema One din Centrul Comercial Aushopping, la standurile la care promovează tehnologii, termopane, amenajări interioare și exterioare, panouri fotovoltaice, sisteme de incălzire-răcire-ventilație, Smart Home, țiglă și garduri metalice, pavaj, izolații, adică tot ce au nevoie pentru amenajarea unei case moderne.

Dar evenimentul de la Aushopping nu se rezumă doar la expoziții cu tematică industrială. În cadrul acestuia funcționează, de exemplu, zona Expo Jobs – Bursa locurilor de muncă, pentru a face cât mai vizibile ofertele de pe piața muncii, promovând locurile de muncă disponibile și facilitând recrutarea directă. Expo Jobs se desfășoară în fiecare zi, între orele 14.00-20.00.

De asemenea, tot acolo a fost amenajată expoziția ’’Industry & Art’’, cu lucrări semnate de tinerele Erdődi Petra și Sebő Alexandra, deoarece, așa cum afirmă organizatorul principal, Bura-Maksay Ștefan-Petru, ”fără industrie nu putem dezvolta economia, iar fără artă nu putem experimenta și exprima sentimentele”.

Sătmărenii care vizitează expozițiile în acest sfârșit de săptămână vor avea parte și de alte surprize artistice plăcute, deoarece sâmbătă între orele 17 – 20 vor avea loc recitaluri și concerte cu invitați locali îndrăgiți precum Dorka Kozma, Lara Pfau, Alexandra Sorian și Boci, iar duminică vor mixa DJ Niv & DJ Alex.

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Ultimele știri