function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Sătmărence la întâlnirea regională Nord-Vest a Organizației Femeilor Liberale de la Oradea

O delegație a Organizației Femeilor Liberale din Satu Mare a participat la sfârșitul acestei săptămâni la întâlnirea regională Nord-Vest OFL , care s-a desfasurat la Oradea și la care au fost prezente peste 400 doamne liberale din cele 6 județe ale regiunii: Bistrița-Nasaud, Maramureș, Cluj, Salaj, Bihor și Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Alături de ele au fost liderii PNL: Lucian Bode, Secretar General PNL, Alina Gorghiu, Ministru al Justiției, Ilie Bolojan, Presedinte PNL Bihor, colege si colegi din PNL Bihor și prim-vicepreședinte OFL Arad, Geanina Pistru.

S-au discutat teme specifice ale OFL, proiecte pentru comunitate, pentru familii, pentru societate, iar după ședințe doamnele au participat și la evenimentele ocazionate de sărbătoarea orașului Oradea.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de