function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Școala din Iojib renovată complet printr-un proiect Bookland

Școala Gimnazială din Iojib, care face parte din structura Școlii Profesionale ”George Coșbuc” din Medieșu Aurit, a fost inaugurată joi în cadru festiv, după ce a fost renovată complet datorită unui proiect Bookland câștigat anul trecut.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Asociația Bokkland România este o organizație non-profit, care, cu sprijinul unor sponsori ce activează în domeniul construcțiilor și al comerțului cu materiale de construcții, reabilitează și aduce la standarde moderne școli din mediul rural din toată țara.

Așa s-a întâmplat și la Iojib, unde clădirea școlii a fost renovată și dotată cu echipamente IT de ultimă generație, iar elevii se vor putea juca în pauze într-o curte reamenajată cu teren de sport nou-nouț.

La ceremonia de inaugurare de joi a fost prezentă, alături de inspectorul școlar general Anișoara Boitor, și ambasadoarea Bookland România, Mirela Retegan, cea care a facilitat realizarea proiectului de la Iojib.

Ultimele știri