function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Secretarul de stat sătmărean în Ministerul Mediului, Cristian Beșeni, prezintă o nouă oportunitate de finanțare prin PNRR pentru primării

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor lansează în perioada 30.10.2023 -30.12.2023 programul de atragere de fonduri pentru Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd prin PNRR, în valoare totală de 228.221.855 euro.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Sunt eligibili solicitanții care reprezintă UAT-uri din țară. Informații se pot găsi pe http://pnrr.mmap.ro  

Se aplică principiul ”primul venit, primul servit”, în limitele alocărilor prevăzute. Data limită de depunere a cererilor de finanțare este 31.12.2023.

Sunt vizate activități specifice înființării și dotării sistemelor integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd (platformă comunală, platforme individuale pentru fermierii mici și mijlocii și echipamente pentru gestionarea gunoiului de grajd).

Bugetul rămas disponibil în urma primei etape va fi alocat tuturor solicitanților eligibili.

Solicitantul va trebui să facă dovada capacității financiare pentru cheltuielile neeligibile și se va angaja să asigure mentenanța pe o perioadă de minimum 5 ani de la data ultimei plăți.

Este un bun prilej pentru primării de a atrage fonduri nerambursabile și pentru acest gen de activitate.

Ultimele știri