function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Succes răsunător al primului concurs de robotică pentru elevii de liceu la Satu Mare

Compania Alu Menziken din Medieșu Aurit, alături de Smart RobotX Satu Mare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca - Extensia Satu Mare și Tehnosam a organizat la sfârșitul săptămânii trecute cel mai captivant concurs de robotică între liceele din Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Evenimentul ce marchează “Misiunile pentru Viitor” a fost un succes răsunător. Atmosfera relaxată, participanții implicați, elevi din clasele a XI-a și a XII-a, și contextul adecvat au făcut ca acest eveniment în domeniul noilor tehnologii să fie de neuitat.

Competiția UTCN ROBOTX CHALLENGE a luat sfârșit duminică, atunci când după cele două probe de concurs – proba autonomă și proba driver mode – conducerea Alu Menziken a avut plăcerea să premieze tinerii câștigători.

Acești tineri reprezintă viitorul în domeniul roboticii, dând dovadă de idei inovatoare, creativitate și entuziasm pentru a aborda provocările tehnologice ale viitorului.

Ultimele știri