function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Sute de job-uri disponibile la Bursa Locurilor de Muncă, vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Muncă, un eveniment de mare amploare destinat conectării directe a angajatorilor cu potențialii angajați.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Iata cateva informatii relevante depre Bursa Generala a  Locurilor de Munca din data de 17 mai 2024, care se desfasoara începând cu ora 09:00,  la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare:

– Pana la data de 16.05.2024, au fost contactate 350 de firme, si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca 37 de firme;

– Locuri de munca vacante oferite de angajatori sunt  438,  din  urmatoarele domenii: Industria prelucratoare 205 locuri de munca; Comert 20 locuri de munca; Constructii 3 locuri de munca;-Alte domenii 210 locuri de munca , iar pentru persoanele cu studii superioare sunt 34 de locuri de munca.

Acest eveniment reprezinta o oportunitate excelenta pentru a conecta angajatorii cu potentialii candidati si a facilita procesul de recrutare. Această inițiativă vine în sprijinul atât al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și al companiilor interesate să își mărească echipa.

Invităm toate persoanele interesate să se alăture acestui eveniment și să profite de oportunitatea unică de a face pasul următor în cariera lor, atat persoanele calificate cat si cele necalificate.

Ultimele știri