function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Tinerii liberali sătmăreni la Școala Memorială ”Gheorghe I. Brătianu” de la Sighetu Marmației

Tinerii liberali sătmăreni, alături de alți 150 de tineri liberali din toată țară, au fost prezenți la Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighetu Marmației, eveniment de tradiție al Partidului Național Liberal - aflată la cea de-a XIV-a ediție – având tematica “Dorință. Acțiune. Libertate”, ce a avut loc în acest weekend.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La deschiderea oficială a școlii au participat președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, președintele TNL, Mara Mareş, secretarul general PNL, Lucian Bode, Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, Ministrul Culturii, Raluca Turcan, europarlamentarul și președintele PNL Cluj, Daniel Buda și președintele PNL Bistrița și primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

În cadrul acestei acțiuni, tinerii au beneficiat de 3 zile de workshopuri susținute de liderii partidului care au prezentat celor tineri tehnici și strategii privind arta politicii organizaționale.

Cu acest prilej, cei prezenți au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței și au adus un omagiu martirilor care au murit pentru libertate.

Bianca Murgu, președintele tinerilor liberali sătmăreni:

“Libertatea, ca atribut al ființei, este un drept uman pe care noi, tinerii liberali, suntem hotărâți să o garantăm și să o apărăm.

Sighetul este un oraș în care și elitele liberale au fost întemnițate. Dar mesajul lor rămâne pentru fiecare din noi ca o datorie morală pe care trebuie să o apărăm și să o continuăm.

Ne cunoaștem istoria și știm ce a însemnat regimul comunist.

Într-un moment în care tendințele extremiste devin tot mai alarmante, profitând de crizele din ultima perioadă, este datoria noastră să identificăm modalitățile necesare care sa anihileze orice încercare de revenire la un regim totalitarist.

Suntem gata de muncă, suntem gata să mergem între oameni, să le vorbim deschis, să le prezentăm reușitele PNL și proiectele PNL: un partid modern și pro-european, un garant al vitorului european al României și un garant al faptului că proiectele începute vor fi si duse la bun sfârșit”.

Ultimele știri