function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

A ucis pe cineva într-un accident și a crezut că scapă, dar a fost prins în Vama Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut la intrarea în țară un cetățean român care avea emisă pe numele său, de către Judecătoria Rădăuți, o sentință judecătorească de internare într-un centru educativ.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Azi, 12 noiembrie, la primele ore ale dimineții, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia Judecătoria Rădăuți a emis, în data de 4 septembrie, o sentință judecătorească, având de executat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul a fost predat colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Ultimele știri